auto ostuks Madala intressiga autoliising

Auto liisimine

LIISINGU MINIMAALNE ETTEMAKS

Kui plaanite osta autot ja peate auto liisingut aktsepteeritavaks finantseerimisvõimaluseks, siis aitame ja toetame teid ka selles! Olenemata sellest, kas otsustate osta uue või vähekasutatud auto, leiame koostöös meie liisinguspetsialistidega teile parima lahenduse, et uue auto ostuprotsess oleks kiire, mugav ja nauditav !

FINANTSEERIMISLIIGID

  1. FINANTSLIISING sobib Sulle, kui soovid autot pikema aja jooksul kasutada ja liisinguperioodi lõppedes selle enda omandisse saada.
  2. OPERATIIVLIISING sobib Sulle, kui soovid liisingfirmast autot teatud perioodiks rentida ja liisinguperioodi lõppedes selle muretult tagastada, mõtlemata auto edasisele müügile. Kui auto liisimine lõppedes siiski otsustad, et soovid seda autot ka edaspidi kasutada, on sul alati võimalus kasutusliising ümber vormistada rahaliseks või osta auto lingifirmalt jääkväärtusega.

KUIDAS SAADA AUTO LIISIMISE PAKKUMIST?

Kui otsustate soetada uue või vähekasutatud auto mistahes finantseerimisel, võtke sobivaima liisingupakkumise saamiseks ühendust meie müügikonsultandi või meie liisinguspetsialistidega!